Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MAIORANO, A. M.; OLIVEIRA, M. C. de S.; CYRILLO, J. N. dos S. G.; ALBUQUERQUE, L. G. de; CURI, R. A.; SILVA, J. A. II de V.
|
Autoria: ALMEIDA JUNIOR, H. L. de; MEIRELES, R. da S.; CASTRO, L. A. S. de; SIQUEIRA, R. N.; RAMPON, G.; SILVA. R. M. e.
|
Autoria: BRITO, B. G.; TEJKOWSKI, T. M.; OLIVEIRA, G. A.; SOARES, B. D.; JAENISCH, F. R. F.; OBARA, V. Y.; SILVA, S. M. H.; TORRES, A. R.; DOMINGUES, J.; MELO, R. O.; BRITO, K. C. T.
|
Autoria: VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C. Carcass traits are influenced by a complex network of gene interactions in muscle, so elucidating the relationships between genes and how these genes influence these traits is crucial for understandin... ... |
Autoria: ROTTA, P. P.; VALADARES FILHO, S. C.; SANTOS, T. R.; COSTA E SILVA, L. F.; MARCONDES, M. I.; CARVALHO, B. C. de; LOBO, A. A. G.; SOUZA, J. V. F.; NOVAES, M. A. S.; FERREIRA, M. F. L; SANTOS, J. S. A. A.
|
Autoria: VIGNATO, B. S.; COUTINHO, L. L.; CESAR, A. S. M.; POLETI, M. D.; REGITANO, L. C. de A.; BALIEIRO, J. C. de C. Commercial cuts yield is an important trait for beef production, which affects the final value of the products, but its direct determination is a challenging procedure to be implemented in practice. T... ... |
Autoria: NEVES, A. P.; ARAÚJO, T. L. A. C. de; FAVERO, R.; SILVA, A. M. da; FEIJO, G. L. D.; MENEZES, G. R. de O.; GOMES, R. da C.; RIBEIRO, E. L. de A. Benefits generated by the use of crossbreeding in beef cattle are related to heterosis and complementary effects, not only in the productive aspect, but also in the qualitative aspect of the carcass,... ... |
Autoria: VERLY, R. M.; RESENDE, J. M.; COELHO JUNIOR, E. F.; MAGALHÃES, M. T. Q. de; GUIMARÃES, C. F. C. R.; MUNHOZ, V. H. O.; BEMQUERER, M. P.; ALMEIDA, F. C. L.; SANTORO, M. M.; PILÓ-VELOSO, D.; BECHINGER, B.
|
Autoria: TEODORO, K. B. R.; ALVARENGA, A. D.; CHAGAS, P. A. M.; LOPES, R. G.; ALVES, F.; STRINGASCI, M. D.; BUZZÁ, H. H.; INADA, N. M.; CORREA, D. S. ABSTRACT: Open injuries, resulting from skin tissue ruptures, can expose the human body to pathogenic bacteria, presenting a significant risk for hospitalized patients and individuals with compromised... ... |
Autoria: BRITO, K. C. T.; JAENISCH, F. R. F.; BRITO, B. G. de
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.